Wirecan zet een baanbrekende start in 2024 met de levering van twee geavanceerde kabel-extrusie-machines

January 4, 2024

Laatste bedrijfsnieuws over Wirecan zet een baanbrekende start in 2024 met de levering van twee geavanceerde kabel-extrusie-machines

 De nieuw geleverde apparatuur is een voorbeeld van Wirecans toewijding aan precisie-engineering en toonaangevende technologie.Ontworpen om te voldoen aan de veranderende eisen van de draad- en kabelindustrie, deze draad extruder machines beschikken over een ongeëvenaarde efficiëntie en superieure prestatie mogelijkheden.

 

The newly shipped equipment exemplifies Wirecan's dedication to precision engineering and industry-leading technology. Engineered to meet the evolving demands of the wire and cable manufacturing sector, these wire extruder machines boast unparalleled efficiency and superior performance capabilities.

 

"Het begin van het jaar met de levering van twee sets van onze 50+35 draadkabel extrusie machines is een bewijs van het harde werk van ons team en onze toewijding aan het leveren van topkwaliteit oplossingen," verklaarde CEO Jacky Zhou"Deze machines belichamen ons onverbiddelijke streven naar uitmuntendheid en bieden onze klanten ongeëvenaarde kwaliteit en productie-efficiëntie".

 

Wirecans 50+35 draadkabel-extrusielijn is ontworpen om aan diverse productiebehoeften te voldoen, met geavanceerde functionaliteiten die met precisie en consistentie tegemoetkomen aan verschillende kabeltypen.De voortdurende investeringen van het bedrijf in technologische vooruitgang zorgen ervoor dat deze machines niet alleen voldoen aan, maar ook de industriestandaarden overtreffen., waarbij nieuwe benchmarks voor prestaties en betrouwbaarheid worden vastgesteld.

 

"We zijn verheugd om 2024 te starten met deze belangrijke levering, een bewijs van Wirecans toewijding om geavanceerde apparatuur te leveren", voegde Jacky Zhou eraan toe."Deze prestatie versterkt onze toewijding om de groei van onze klanten te ondersteunen door hen de tools te bieden die ze nodig hebben om te slagen. "

 

Als Wirecan de verzending van deze geavanceerde draad extruder machine sets markeert, betekent het de vastberadenheid van het bedrijf aan innovatie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid.Het bedrijf ziet ernaar uit zijn succes traject voort te zetten., die het hele jaar door uitmuntendheid biedt in oplossingen voor kabelapparatuur.

 

Over Wirecan:


Wirecan is een toonaangevende fabrikant gespecialiseerd in geavanceerde kabelapparatuur oplossingen met een focus op innovatie, precisie engineering en klantgerichte benaderingen.Wirecan streeft ernaar om toonaangevende apparatuur te leveren die de verwachtingen van klanten overtreft, die bijdraagt aan de ontwikkeling van de draad- en kabelindustrie.