lopende band

 

De Technologieco. van Dongguanwirecan, Ltd is een leverancier die zich in de vervaardiging van kabel en optische vezelproductiemateriaal specialiseert. Het bureau wordt gevestigd in Dongguan, China, productiefabriek in dongguan en huizhou, is uitgerust met de faciliteiten en het materiaal van de overzichtsproductie.


De productiefabriek heeft een aantal verschillende productieworkshops, elk waarvan aan de productie van een specifiek type van materiaal wordt gewijd. Bijvoorbeeld, zijn er een workshop voor de productie van uitdrijvingslijnen, een workshop voor de productie van het vastlopen van machines, en een workshop voor de productie van het jacketing van machines.


Elk van de workshops is uitgerust met het recentste productiemateriaal en de technologieën, die worden gebruikt om de kabel van uitstekende kwaliteit te produceren en optische vezelproductiemateriaal. De fabriek heeft ook een aantal geavanceerde het testen en kwaliteitscontrolefaciliteiten, die worden gebruikt om ervoor te zorgen dat geëindigd - de producten voldoen aan de vereiste normen.


Globaal, is de Technologieco. van Dongguan Wirecan, de fabriek van Ltd een moderne en goed uitgeruste faciliteit die een brede waaier van de kabel van uitstekende kwaliteit kan produceren en optische vezelproductiemateriaal. De de testende faciliteiten van de fabriek geavanceerde productie en laten het bedrijf toe om innovatief en krachtig materiaal te produceren dat door klanten rond de wereld wordt vertrouwd op.

 

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 3Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

OEM / ODM

 

Dongguan Wirecan Technology Co., Ltd. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de vervaardiging van productieapparatuur voor kabels en optische vezels.Het bedrijf biedt zowel OEM (Original Equipment Manufacturer) als ODM (Original Design Manufacturer) diensten aan haar klanten.


OEM verwijst naar de praktijk van het produceren van producten die door een ander bedrijf worden gebrandmerkt en verkocht.In het geval van Dongguan Wirecan Technology Co., Ltd. produceert het bedrijf productieapparatuur voor kabels en optische vezels die door andere bedrijven wordt gebrandmerkt en verkocht.


ODM daarentegen verwijst naar de praktijk van het ontwerpen en produceren van producten volgens de specificaties van een ander bedrijf.In het geval van Dongguan Wirecan Technology Co., Ltd. heeft het bedrijf een team van ervaren ingenieurs die in staat zijn om op maat gemaakte productieapparatuur te ontwerpen en te ontwikkelen volgens de specifieke eisen van haar klanten.


Over het algemeen biedt Dongguan Wirecan Technology Co., Ltd. zowel OEM- als ODM-diensten aan haar klanten in de draad- en kabel- en glasvezelindustrie.Dankzij de flexibele productiecapaciteiten en het ervaren engineeringteam van het bedrijf kan het bedrijf productieapparatuur van hoge kwaliteit produceren die voldoet aan de specifieke behoeften van zijn klanten.

 

 

 

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

 

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

 

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

 

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

 

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

 

 

Glasvezelkabelmachine Product fotoalbum....

 

 

R & D

Onze productieinstallatie is een high-tech onderneming die zich in R&D en vervaardiging van de productielijnproducten van de vezel optische kabel, draad en kabelmachine bijkomende producten heeft gewijd.

 

1.Outdoor productielijn van de vezel de optische kabel

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 0

2.Indoor productielijn van de vezel de optische kabel

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 1

3.Wire en draadtrekkenmachine

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 2

4.Cable uitdrijvingslijn

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 3

5.Cable verdraaiende en bundelende machine

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 4

6.Coiling en verpakkingsmachine

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 5

7.Cable testende machine

Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 6Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. fabriek productielijn 7