Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd.

Onze belofte blijft
Geef mobiliteitsopties voor de behoeften van onze klant§wants
  • Video
  • Afbeeldingen
Bedrijf Details
Grote Markt: Noord-Amerika, Zuid-Amerika, West-Europa, Oost-Europa, Oost-Azië, Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Afrika, Oceanië, Wereldwijd
Type Business: Fabrikant, Exporteur, Handelsmaatschappij
Merken: I-suntop-ik /Wirecan/Gongfei
Aantal werknemers: 10~50
Jaarlijkse omzet: 300000-1000000
Opgericht Jaar: 2017
Export pct: 90% - 100%
Inleiding

Wij zijn een professionele leverancier van het materiaal, de draad en het draadtrekkenmachines van de vezel optische kabel en het vastlopen van machines die in China worden gebaseerd. Met een over decennium van ervaring in de industrie, hebben wij als betrouwbare en innovatieve leverancier van het materiaal van uitstekende kwaliteit aan cliënten ons wereldwijd gevestigd.

 

Ons assortiment omvat een grote verscheidenheid van materiaal van de vezel het optische kabel, met inbegrip van FTTH-de uitdrijvingsmachines van de dalingskabel, vezel die kleuren en opnieuw opwindend machines, de losse lijnen van de buisuitdrijving, SZ die machine Etc.We vastlopen specialiseer me ook in draad en draadtrekkenmachines, zoals de draad van BV en draadtrekkenmachines, Lan kabel volledige vastgestelde machines, Draad het rollen en windende machines, en bunchers, verdraaien, die machine vastlopen.

 

Bij onze productiefaciliteit, gebruiken wij de recentste technologie en productietechnieken om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn. Wij pride bij het verlenen van uitzonderlijke klantenservice en steun, en wij worden toegewijd aan het voldoen aan van de unieke behoeften van elk van onze cliënten. Met concurrerende tarifering en een verplichting aan voortreffelijkheid, zijn wij zeker dat wij de ideale oplossing voor elk van uw vezel optische kabel en van de draadkabel materiaalbehoeften kunnen verstrekken.

 

 

Bedrijf profile.pdf

Van het de machineproduct van de vezel optische kabel het beeldalbum….

Geschiedenis

Als professionele fabrikant van optische vezel- en kabelproductieapparatuur neemt Dongguan Wirecan Technology Co., Ltd. kwaliteitscontrole zeer serieus.Het bedrijf hanteert strikte kwaliteitscontrolemaatregelen in zijn productiefaciliteit om ervoor te zorgen dat zijn producten aan de hoogste normen voldoen.

 

Op het gebied van ontwerp en innovatie heeft het bedrijf een team van ervaren ingenieurs die voortdurend werken aan het verbeteren van het ontwerp en de prestaties van zijn apparatuur.Het bedrijf investeert ook fors in onderzoek en ontwikkeling om voorop te blijven lopen in de branche en zijn klanten te voorzien van de nieuwste en meest geavanceerde technologieën.

 

Op het gebied van after-sales service heeft het bedrijf een toegewijd team van technici en vertegenwoordigers van de klantenservice die beschikbaar zijn om ondersteuning en assistentie te bieden bij de installatie, inbedrijfstelling en onderhoud van de apparatuur.Het bedrijf biedt ook uitgebreide technische ondersteuning en training aan zijn klanten, zodat ze het maximale uit hun apparatuur kunnen halen.

 

Over het algemeen zet Dongguan Wirecan Technology Co., Ltd. zich in voor het leveren van hoogwaardige producten en uitzonderlijke klantenservice aan haar klanten in de glasvezel- en kabelindustrie.De focus van het bedrijf op kwaliteitscontrole, ontwerp en innovatie, en service na verkoop onderscheidt het van zijn concurrenten en maakt het tot een vertrouwde partner voor bedrijven in de branche.

 

Dienst

 

                CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

 

  • Het Materiaalverkoop van de kabelproductie:  aanbiedingsverkoop van materiaal in de productie van diverse types van kabels, zoals optische vezel, macht, en communicatie kabels wordt gebruikt die. Dit omvat materiaal voor kabeluitdrijving, vastlopend, telegraferend, jacketing, en testend.

 

 

  • Aangepaste Oplossingen: De bedrijven kunnen aangepaste oplossingen verstrekken om aan specifieke klantenbehoeften te voldoen. Dit kan het ontwerpen en de bouwdouanemateriaal voor de unieke processen van de kabelproductie omvatten of het aanbieden van de raadplegende diensten om bestaande productielijnen te optimaliseren.

 

  • Technische ondersteuning: De bedrijven van het kabelmateriaal kunnen technische ondersteuning en de opleidende diensten aan hun klanten aanbieden om optimale prestaties van het materiaal te verzekeren. Dit kan installatie, het opdragen, en onderhoud van materiaal omvatten, evenals opleidend op om materiaal in werking te stellen en problemen op te lossen.

 

 

  • Vervangstukken en de Reparatiediensten: De bedrijven kunnen vervangstukken en de reparatiediensten aan klanten aanbieden om hun materiaallooppas regelmatig te verzekeren en minimaliseert onderbreking. Dit omvat het leveren van vervangingsdelen, het herstellen van materiaal, en het verlenen van de onderhoudsdiensten.

 

  • Het raadplegen en de Techniekdiensten: De bedrijven van het kabelmateriaal kunnen het raadplegen en de techniekdiensten aanbieden om klanten te helpen hun processen van de kabelproductie optimaliseren. Dit kan procesanalyse, materiaaloptimalisering, en productie planning omvatten.

 

  • De naverkoopdienst: De bedrijven kunnen de naverkoopdienst aanbieden om klantentevredenheid te verzekeren. Dit omvat het verlenen van aan de gang zijnde steun en hulp aan klanten, zoals het antwoorden aan onderzoeken, het oplossen van kwesties, en het aanbieden van verbeteringen of verhogingen.

 

 

 

 

Ons Team

 De Technologieco. van Dongguanwirecan, Ltd is een bedrijf dat zich in de vervaardiging van kabel en optische vezelproductiemateriaal specialiseert. Het bedrijf is gestationeerd in Dongguan, China, en heeft een team van ervaren beroeps die aan het verlenen van de producten en de diensten van uitstekende kwaliteit aan zijn klanten worden toegewijd.

 


Het team van het bedrijf omvat een aantal ervaren ingenieurs die voor het ontwerpen van en het ontwikkelen van het de productiemateriaal van het bedrijf verantwoordelijk zijn. De ingenieurs hebben een rijkdom aan ervaring in de draad en kabel en optische vezelindustrieën en aan het produceren van innovatief en krachtig materiaal toegewijd.


Naast het techniekteam, heeft het bedrijf ook een team van deskundige technici die voor de assemblage, het testen, en de installatie van zijn productiemateriaal verantwoordelijk zijn. De technici hebben uitgebreide opleiding en ervaren in de verrichting en het onderhoud van het materiaal en kunnen deskundige technische ondersteuning aan klanten verstrekken.


Het bedrijf heeft ook een specifiek team van verkoop en medewerker van de klantenservices dat beschikbaar is om klanten met hun onderzoeken bij te staan en steun en hulp door het het kopen proces te verlenen.


Globaal, heeft de Technologieco. van Dongguan Wirecan, Ltd een team van ervaren en specifieke beroeps die geëngageerd zijn aan het verstrekken van de producten van uitstekende kwaliteit en uitzonderlijke klantenservice aan zijn klanten in de draad en de kabel, en de optische vezelindustrieën.

 

 

CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

 

 

 

 

 

 

Main Product

CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 0

CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

CHINA Dongguan Wirecan Technology Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel 2