Welk materiaal is nodig om kabels te produceren?

April 14, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Welk materiaal is nodig om kabels te produceren?

Welk materiaal is nodig om kabels te produceren?

 

 

Het materiaal nodig om kabels te produceren hangt van het type en de specificatie van de kabels af. In het algemeen, wordt het volgende materiaal algemeen gebruikt in het kabel productieproces:

 

1. Draadtrekkenmachine: Deze machine wordt gebruikt om de grondstof, typisch koper of aluminium te trekken en uit te rekken, in een kleinere diameterdraad, die het basismateriaal voor de kabel is.

 

2. Het vastlopen van machine: Deze machine wordt gebruikt om veelvoudige draden samen te verdraaien of te vlechten om een vastgelopen leider te vormen, die de kerncomponent van vele types van kabels is.

 

3. Extruder: Deze machine wordt gebruikt om het het isoleren of het in de schede steken materiaal rond de vastgelopen leider uit te drijven, die bescherming en isolatie aan de kabel biedt. De extruder smelt en vormt het plastic of rubbermateriaal, dat dan in het draadtrekkenprocédé wordt gevoed.

 

4. Vastbindende machine: Deze machine wordt gebruikt om een laag van band over het isolatie of het in de schede steken materiaal toe te passen, dat de mechanische en elektrische eigenschappen van de kabel verbetert.

 

5. Armoringsmachine: Deze machine wordt gebruikt om een extra laag van bescherming aan de kabel, typisch in de vorm van metaaldraad of band toe te voegen. Het armoring biedt extra mechanische bescherming die aan de kabel, het maken voor ruwe milieu's geschikt.

 

6. Aanleg van kabelnettenmachine: Deze machine wordt gebruikt om verscheidene kabels in één grotere kabel te combineren, die voor machtstransmissie of datacommunicatie wordt gebruikt.

 

7. Het testen materiaal: Dit materiaal wordt gebruikt om de kwaliteit en de veiligheid van de kabels te verzekeren. Het het testen materiaal omvat diverse apparaten zoals voltagemeetapparaten, isolatiemeetapparaten, en buigende meetapparaten.

Samengevat, vereist het kabel productieproces een waaier van gespecialiseerd materiaal om de verschillende componenten van de kabels te produceren, zoals de leider, de isolatie, en het in de schede steken. De nauwkeurige selectie van het materiaal hangt van het type en de specificatie van de kabels af die worden geproduceerd.

 

 

Als u om in een kabel en optische vezelproductiefabriek van plan bent te investeren, is het kopende materiaal van de Technologieco. van Dongguan Wirecan, Ltd een goede optie.

 

Het materiaal van het bedrijf is van hoogte - kwaliteit en door de uitvoerige naverkoopdienst gesteund, zodat kunt u zeker zijn dat u een betrouwbaar en duurzaam product krijgt. Bovendien zijn de ervaren ingenieurs van het bedrijf beschikbaar om hulp van de installatie, het opdragen, en onderhoud te voorzien dat van het materiaal het ervoor zorgt, dat het bij piekprestaties werkt.

 

 

laatste bedrijfsnieuws over Welk materiaal is nodig om kabels te produceren?  0