φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel

September 21, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel

φ90 Optical Cable Jacket Production Line is een industrieel productiesysteem dat is ontworpen voor de productie van beschermende jassen of omhulsels die optische vezelkabels omhullen.Deze jassen bieden mechanische bescherming.Hier is een introductie van een dergelijke productielijn:

 

1. Extrusietoestellen:

 

De kerncomponent van de productielijn is de extrusie-machine, die de grondstoffen (meestal polyethyleen of andere gespecialiseerde verbindingen) in het gewenste jasprofiel vormt en extrudeert.De specificatie φ90 verwijst naar de maximale diameter van de kabelmantel die de lijn kan produceren.

 

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  0

 

2Materialenbehandelingssysteem:

 

De productielijn omvat systemen voor materiaalverwerking voor het transport en het toevoegen van de grondstoffen aan de extrusie-machine.Dit zorgt voor een continue toevoer van materiaal tijdens het productieproces.

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  1

3Temperatuurcontrole:

 

Temperatuurregels zijn van cruciaal belang voor het handhaven van de ideale extrusietemperatuur.wat resulteert in een consistente kwaliteit van het jasje.

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  2

4Koelsystemen:

 

Na de extrusie worden de materialen snel gekoeld en verstevigd om hun vorm en eigenschappen te behouden.

 

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  3

 

5Diametercontrole:

 

De productielijn maakt het mogelijk om de kabeldiameter nauwkeurig te regelen, wat rechtstreeks van invloed is op de diameter van de kabelmantel.kan de snelheid van de lijn aanpassen en flexibiliteit in de productie bieden.

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  4

 

7. Inkjetprinter (optioneel):

 

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  5

8Handmatig snijden en verpakken:

 

Na extrudering en koeling worden de kabels naar de gewenste lengte gesneden en verpakt voor verdere verwerking of verzending.

 

9Kwaliteitscontrole:

 

Tijdens het gehele productieproces worden kwaliteitscontrolemaatregelen genomen om gebreken te identificeren en te verhelpen, zodat het eindproduct voldoet aan de normen van de industrie en aan de eisen van de klant.

 

10Veiligheidsvoorzieningen:

 

Veiligheidsvoorzieningen, zoals noodstopmechanismen en beschermingsbeschermers, zijn geïntegreerd in de productielijn om de veiligheid van de gebruikers te waarborgen en ongevallen te voorkomen.

 

Kortom, een φ90 optische kabel jack productielijn is een geavanceerd productiesysteem ontworpen om beschermende jacksen voor glasvezel kabels met precisie, kwaliteit en efficiëntie te produceren.Deze productielijnen spelen een cruciale rol bij het waarborgen van de betrouwbaarheid en duurzaamheid van glasvezelkabels die worden gebruikt in verschillende toepassingen op het gebied van telecommunicatie en gegevensoverdracht..

 

laatste bedrijfsnieuws over φ90 Lijn voor de extrusie van de schede van de glasvezelkabel  6